Koliko Dugo Je Potrebno Za Izgradnju Mišića?

Koliko Dugo Je Potrebno Za Izgradnju Mišića?Tu mora biti razlog za vaše mišiće da biste dobili više, inače se samo da neće rasti. Sasvim očiti razlog za vaše mišiće da rastu za njih da postanu jači. Ali za mišića, da biste postali jači, oni moraju biti podvrgnuti fizičkom stresu. Mišići se prilagođavaju novim razine stresa postaje jači. Čim vaši mišići će ojačati, oni postupno prilagoditi ovim novim razinama snage postaje sve više i više. Što je viša razina intenziteta, veći je pritisak na vaše mišiće. Tako da, kao što ste postepeno dodati veći intenzitet svoj trening program, možete dodati više stresa na vaše mišiće i oni će rasti.

Mišići ne počinju da rastu nakon što nekoliko kompleta klupa na vagu. To je postupan proces koji zahtijeva vrijeme i predanost. Čim vaši mišići će ojačati, vi ste trebali početi vidjeti neki rast od oko 2 tjedna do mjesec dana nakon početnog porasta snage. To naravno nije točno i svi ljudi su različiti, tako da za nekoga može biti i više i manje, a može ovisiti o različitim faktorima.

Ovih 5 faktora koji mogu utjecati na to koliko dugo je potrebno za izgradnju mišićne mase:

Godina treninga

Koliko dugo si trenirao/raditi. Steći ćete više mišića brže, ako ste početnik u usporedbi s nekim tko je radio dugi niz godina.

Hormonalni ProfilHormonalni Profil

Koliko testosterona i drugih hormona za izgradnju mišića u tijelu mijenja. Muškarci, naravno, izgraditi mišiće učinkovitije nego žene, zato što imaju velike zalihe testosterona s većom mogućnošću proizvoditi hormon rasta. Žensko tijelo reagira tako brzo raditi, ali ne sa istim intenzitetom kao i muško tijelo. Tako da žene, obično, izgraditi mišićnu masu oko 2-3 puta sporije u usporedbi s muškarcima.

Mišićna Memorija

Ako osoba težine 170lb onda si odlučio da se pripreme za maraton, možete izgubiti 20 kilograma čvrstih mišića. Pa koliko vremena vam je potrebno da biste dobili natrag te 20 kilograma mišića leđa? Odgovor: sasvim je ne dugo. Može biti, samo 1-2 mjeseca, jer vaše tijelo ima mehanizam za vraćanje prethodne homeostaze, koji se često nazivaju “mišićne memorije”.

Doplate

Osim štetnih допинговые tvari koje mogu pomoći u izgradnji mišića puno brže, postoje i drugi, manje opasni aditivi koji mogu pomoći rast mišića. Istraživanja pokazuju da je mješavina proteina sirutke, soje i kazeina daje dugo opskrbu mišića aminokiselinama, što ga čini idealnim za primanja nakon treninga. Mješavina proteina, koji se koristi u ovom istraživanju sastojao se od 25% izdvojeni whey proteina, 25% sojinog proteina i 50% kazeina.[1] whey, soja i казеиновый probavljivi proteini sa različitim brzinama u procesu probave. Mliječna sirutka je poznata kao “brzi” protein, jer se brzo upija, dok se kazein, poznat kao “spori” protein će trebati nekoliko sati da se probaviti. Sposobnost proteina soje, kako bi se osiguralo amino kiseline-to je “srednji”, što znači da je razina u krvi vrh relativno kasno, u odnosu na сывороточным, ali je stopa probavu mnogo brže nego što je kazein. To je razlog zašto je akcija svih 3 od tih proteina miješati, čini se da pružaju dugotrajno konverzije otpuštanje aminokiselina distribucije kiseline u mišićima.Mišići neće biti vraćena u roku od trideset minuta. To će trajati oko 24 do 48 sati da se mišići oporave nakon vježbanja. Ovo istraživanje je pokazalo da je mješavina proteina osigurava isporuku aminokiselina za čak 5 sati, što znači da ako je proizvod ili proteinski shake uz pomoć te mješavine konzumira, produžena učinak će pružiti potrebne aminokiseline za mišiće do sljedećeg obroka.

GenetikaGenetika

Postoji pojam Krivulje genetskih zvono. Da rezimiramo, neki muškarci (i žene), po prirodi skloni izgraditi više mišića zbog čimbenika kao što su hormonska ravnoteža, ili debljina njihovi okviri, dok drugi imaju problema izgradnje mišića kako bi pokušali oni pokušavaju. Većina ljudi, naravno, po definiciji (oko 68%) genetski prosjek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to toolbar