Kako Zadržati Svoje Fitness Režim Za Vrijeme Odmora

Kako Zadržati Svoje Fitness Režim Za Vrijeme OdmoraZalažemo se da se u formu za naš godišnji ljetni odmor, ali to je rijetko prelazi naše umove, da bi naše fitness režima, kada smo do naše slobodno vrijeme. Srećom, održavati vaš fitness režim u inozemstvo ne znači da plaćaju skupe usluge hotela (ili cruise liner) može ponuditi. Najmanje što možete napraviti dobar korištenje bazen i iskoristiti popodne nastava vodena gimnastika! Prije nego što se spakirati svoje najviše šik odjeću zagrijavanja i kartice ehic, evo kako održavati vaš fitness režim za vrijeme odmora.

Raspored Treninga

Najbolji način da zadržite svoje fitness režim za vrijeme odmora-to je raspored treninga – to je lako. Uzimajući vrijeme planirati svoje treninga tijekom tjedna, ili dva, ispred najučinkovitiji način kako bi bili sigurni da ćete ostati na stazi. Dok to nije uvijek moguće, zadržati svoje fitness režim u slobodno vrijeme, vaš raspored treninga, naravno, pomoći!

Stavio Prva Vježba

Znamo da si предпочтешь da se opustite pored bazena, na sat ili dva više, nego što krenete u teretanu klimatiziran hotel, ali da bi zadržali svoje fitness režim u slobodno vrijeme, trebali biste staviti na prva vježba. Stavljanjem vježba prvi put, da ste manje vjerojatno da će propustiti trening, i volim raditi svoj fitnes profil u novom okruženju, a ne u hladne domove. Plus, kada razmišljam o tome, kad je od 20 do 30 minuta svaki dan na vježbe-to nije ništa! Vi ćete se osjećati nakon toga je puno bolje!

Vježbe ZajednoVježbe Zajedno

Odličan način za spremiti svoje fitness režim, kada je na odmoru je provedba zajedno s kim ste putovali! Dok oni možda ne žele pomaknuti mišiće, imaju vježbe prijatelj može da vas motivirati da rade, i čak i ako niste zajedno u isto vrijeme, to je gotovo sigurno će vas natjerati da dva puta razmislite, da ću nakon ručka, švedski stol za drugi put.

Iskoristiti Ponude

U zavisnosti od toga, kad idete na odmor, možete dobiti priliku da se sezonskim ponudama. Vi ćete biti u mogućnosti torba u paketu za polovicu uobičajene cijene u praznicima! Čak i ako je vaš hotel ima teretanu, možete kupiti tjedna karta u fitness centar u blizini, ili biti u mogućnosti da ispuni neke jednostavne trikove u svojoj sobi, tako da tamo stvarno nije bilo izgovor za preskakanje vašeg fitness režima! Plus, plivanje je idealno za sve-cijele, a mi smo gotovo sigurni da u vašem hotel ima bazen!

Plan PutovanjaPlan Putovanja

Kako bi zadržali svoje fitness režim u slobodno vrijeme, potrebno je uzeti u obzir vrijeme provedeno u putu iz jedne zemlje u drugu. Dok to nije uvijek moguće nabaviti svoj yoga mat 10 000 metara u zrak, za zdrav putovanja, možete napraviti redovite šetnje kroz prolaz i jesti pravu hranu – što bi bilo primamljivo za gotovu hranu ili hranu, može biti, kada dođete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to toolbar